Internationale aandacht voor CLTB projecten

Met gepaste trots kunnen we u melden dat twee projecten die we mee uit de grond stampten onlangs genomineerd werden voor twee belangrijke prijzen.
Het CALICO project werd genomineerd voor de Well Being Award. CALICO is een project van 34 woningen dat inzet op vernieuwende vormen van samenwonen. Het heeft aandacht voor gendergelijkheid, verkent nieuwe wegen om geboorte en dood een plek te geven, en onderzoekt innovatieve vormen van zorg. Dat alles gebeurt op gemeenschapsgrond, gebruik makend van de CLT formule.

Het SHICC project is een van de 25 finalisten van de RegioStars Awards 2020. Deze prijs bekroont door de Europese Gemeenschap gefinancierde projecten die op een innovatieve manier bijdragen tot de gewestelijke ontwikkeling. SHICC is een project dat de ontwikkeling van nieuwe CLT’s in de steden van Noord West Europa wil bevorderen.

Email This Page