4WINGS Foundation steunt CLTB

De 4WINGS Foundation is een jonge stichting van openbaar nut die zich tot doel stelt om de kansarmoede in België te bestrijden. Als venture philantropist en impact investeerder steunt de stichting projecten die actief zijn op het vlak van huisvesting, technologische vorming en gezondheid via voeding en sport.

Vanaf dit jaar kunnen wij met CLTB rekenen op belangrijke financiële steun van de 4WINGS Foundation. Die steun zal ons in staat stellen om onze communicatie en fondsenwerving te professionaliseren, en zal ons ook helpen bij het ontwikkelen van nieuwe bouwprojecten. De steun is niet alleen financieel, de stichting helpt ons ook toegang te krijgen tot nieuwe netwerken en zorgt voor een begeleiding op maat.

Daarmee krijgt ook CLTB vleugels. Dat ook de private sector gelooft in wat wij doen, en ons helpt om nieuwe sporen te bewandelen, is niet alleen financieel een belangrijke opsteker. Het versterkt ook ons vertrouwen om verder te gaan op onze weg, om verder te bouwen aan een rechtvaardige stad op gemeenschapsgrond.

Email This Page