Nieuws

 

Ons contacteren

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden werken onze collega’s van thuis uit.
Indien u vragen heeft, aarzel dan niet ons onthaal te contacteren via info@cltb.be of telefonisch op het nummer 02 840 61 48.

Onze kantoorpermanenties zijn tijdelijk afgelast. Ze worden vervangen door telefonische permanenties op het nummer 02 840 61 48. We zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13.30 en 16.30 u.

Betreffende de verkoop en toewijzing van appartementen, doen we er alles read more

lees meer

 

Algemene Vergadering 2020

Wegens omstandigheden wordt de Algemene Vergadering van zaterdag 21 maart GEANNULEERD. De effectieve leden (leden met stemrecht) zullen een uitnodiging ontvangen voor de statutaire Algemene Vergadering, die wordt uitgesteld.

Naar aanleiding van de Coronavirus epidemie, en in overeenstemming met de federale maatregelen, zal de Algemene Vergadering van CLTB, die gepland is voor 21 maart, niet plaatsvinden.
Onze Algemene Vergadering brengt elk jaar alle CLTB-leden samen in een read more

lees meer

 

Eerste ontmoeting Calico-project

Calico is een intergenerationeel woonproject met aandacht voor onderlinge hulp, zorg, gender en de verschillende levenscycli. Het woonproject bevindt zich in Vorst en is momenteel in constructie. In de zomer van 2021 zal het het woonproject klaar zijn.

Op zondag 15 december kwam de toekomstige bewonersgroep samengesteld door de drie partnerverenigingen (CLTB, Angela D., Pass-Ages) voor het eerst samen. Klein en groot stelde zich aan elkaar voor en ontdekten de collectieve ruimtes en voorzieningen read more

lees meermeer nieuws